2 תשובות
לדעתי זה הורדת פרופיל אבל תלוי אם זה מידע חיוני או לא
מה זאת אומרת תופסים אותך? אם המידע לא כתוב בתיק הרפואי אין סיבה שידעו עליו
התחברות ל