5 תשובות
מקווה שעזרתי: )
בדרך כלל מוסיפים אשכולית אדומה קצת פשוט..
מוסיפים ללימונדה פטל/סירופ גרנדין/צבע מאכל
פשוט מכינים לימונדה רגילה, אבל צריך להוסיף לזה קצת מיץ אוכמניות/פטל/חמוציות
כמה אפשרויות:

~~סלק עם מעט לימונדה~~
שוטפים וקולפים סלק טרי וקטן מאוד.
חותכים את הסלק למספר חתיכות, שמים במעבד מזון. טוחנים דק.
מוסיפים למעבד המזון:
חצי כוס סוכר = 100 גרם (אפשר עוד קצת)
חצי כוס מיץ לימון סחוט טרי
1 כוס מים
מעבירים את תכולת מעבד המזון למסננת דקה המונחת על קערה בינונית ומסננים היטב.
במסננת ישארו חתיכות הסלק.
מוסיפים לקערה עוד 5 כוסות מים.
טועמים ומוסיפים עוד מיץ לימון/סוכר לטעם.
מעבירים לקנקן הגשה ומצננים היטב.
קרדיט-http://www.stips.co.il/singleask.asp?stipid=910200

~~לימודה עם צבע מאכל~~
ללימונדה מוסיפים מעט צבע מאכל אדום. ההיתרון-הטעם נשמר.

~~לימונדה עם תוספי מזון~~
מוסיפים מעט מיץ פטל או מיץ תות שדה, הטעם של הלימונדה יצא מעט שונה..
או- להוסיף סירופ גרנדין- סירופ רימון

עשה את שיטת ניסוי וטעייה בסוף משהו יצליח לך ותאהב:)
בהצלחה!