3 תשובות
אממ את יכולה לערבב את הרסק עם קצת שמן זית ולשים על הספגטי, אין ממש מה לעשות עם אין עגבניות.
זה יצא טעים בכל מקרה, בתאבון:)
למה אתה שואל את זה ב - 11 בלילה?
ואוו, כאילו שהשאלה הזאת אמרה "יובל"
אם יש משהו שאני מאוהבת בו זה בפסטה ברוטב עגבניות!
אז אני אתן לך את המתכון הקבוע שלי ואם יש משהו שאת לא אוהבת את פשוט יכולה לוותר עליו אבל כל מה שכתוב מעשיר את הטעם!:)

אז ככה-
מצרכים:
עגבניות
בצל
פפריקה חריפה ומתוקה
שיני שום
רסק עגבניות
מלח פלפל

אופן ההכנה:
1. לשים שמן בסיר ולחכות שיירתח.
2. לחתוך דק דק את הבצל ולבשל עד לקבלת בצל זהוב.
3. לחתוך לריבועים יחסית גסים עגבניות (לפי הכמות שאוהבים כמובן) ומבשלים עם הבצל עד שמתרכך פחות או יותר.
4. מוסיפים רסק עגבניות ולאחר מכן מים כדי שהרוטב יהיה סמיך.
5. מוסיפים פפריקה חריפה ומתוקה, מלח ופלפל לפי הטעם ושיני שום או כתושות או חתוכות לרצועות או קוביות (עניין של טעם, הכי מרגישים אותן שהן חתוכות לרצועות וכתושות זה יותר "לייט")

והינה רוטב מושלם!♥
* פעם הייתי מוסיפה גם כף של אבקת מרק עוף אבל הפסקתי את זה כי זה ממש לא בריא וזה טעים גם בלעדיו *

בתאבון:)
באותו הנושא: