תשובה אחת
מזונות חשובים ל"בריאות המוח":
דגים טריים, כמו סלמון, מקרל, טונה, סרדינים, ושמן דגים כתוסף מזון. המקורות העשירים ביותר באומגה 6: שמן חריע, שמן סויה, שמן קנולה ושמן אגוזים.
חלמון ביצה, כבד, בשר, בוטנים, פולי סויה, סובין, אורז מלא ושיבולת שועל.
קטניות, נבטי חיטה ותירס, סויה, אגוזי אדמה, שומשום, גרעיני חמניות, גבינות ודגים או עוף (לא מטוגנים ולא חרוכים או שרופים על האש).
וגם האנטיאוקסידנטים למיניהם. אני מצרפת קישור למאמר נפלא שמרחיב ומפרט ה-כ-ל, כולל טיפים מהרפואה הסינית. מומלץ לקרוא !