2 תשובות
-קורקבנים (פופיקלעך), pupiks,gizzard-
קודם כל הבהרה: לתרנגולות אין קורקבן. הקורקבנים שאנחנו אוכלים הם בעצם חלק מקיבת העוף: חלק שרירי ו"בשרי" במיוחד. מומלץ להשרות אותו במים ולנקות היטב לפני הבישול. מבשלים את הקורקבנים בישול ארוך (סיר לחץ יעשה כאן עבודת קודש), עד לריכוך מוחלט. הם מתאימים לתבשילי קדרה ולחיזוק טעמם של מרקים.
קודם כל הבהרה: לתרנגולות אין קורקבן. הקורקבנים שאנחנו אוכלים הם בעצם חלק מקיבת העוף: חלק שרירי ו"בשרי" במיוחד. מומלץ להשרות אותו במים ולנקות היטב לפני הבישול. מבשלים את הקורקבנים בישול ארוך (סיר לחץ יעשה כאן עבודת קודש), עד לריכוך מוחלט. הם מתאימים לתבשילי קדרה ולחיזוק טעמם של מרקים.
קישורים מצורפים:
עליזה
היי סליחה על הדילאיי
אנונימית
באותו הנושא: