2 תשובות
המצרכים (2-3 מנות):
חבילת פסטה
2-3 כפות שמן קנולה
1 בצל גדול קצוץ
2-3 שיני שום קצוצות
250 גרם נקניקיות עוף או בקר, פרוסות לעיגולים
260 גרם רסק עגבניות או עגבניות מרוסקות
1/2 כוס מים
כפית אורגנו או תימין (כ-2 ענפים)
1/2 כפית פפריקה מתוקה
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1. מרתיחים מים בסיר גדול, ומבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
2. בזמן שהמים מתחממים מכינים את הרוטב: מטגנים את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים את הנקניקיות ומטגנים כ-5 דקות נוספות.
3. מוסיפים את רסק העגבניות, חצי כוס מים חמים תבלינים, ומבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות.
4. מסננים את הפסטה ומגישים עם הרוטב מעל.
חבילת פסטה
2-3 כפות שמן קנולה
1 בצל גדול קצוץ
2-3 שיני שום קצוצות
250 גרם נקניקיות עוף או בקר, פרוסות לעיגולים
260 גרם רסק עגבניות או עגבניות מרוסקות
1/2 כוס מים
כפית אורגנו או תימין (כ-2 ענפים)
1/2 כפית פפריקה מתוקה
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1. מרתיחים מים בסיר גדול, ומבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
2. בזמן שהמים מתחממים מכינים את הרוטב: מטגנים את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים את הנקניקיות ומטגנים כ-5 דקות נוספות.
3. מוסיפים את רסק העגבניות, חצי כוס מים חמים תבלינים, ומבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות.
4. מסננים את הפסטה ומגישים עם הרוטב מעל.
שואל השאלה:
זה יוצא טעים?
זה יוצא טעים?