2 תשובות
וואו, זה טעים.
תחתכי נקניקיות ותכניסי לתוך חתיכה איזה חמש או שש מקרונים (לא מבושלים) ואז תבשלי.
גם מגניב וגם טעים!
אך ספגטי בולונז כזה עם נקניקיות?
או שהספגטי שתקוע בספגטי חח (?)

אז ככה את מפשירה נקניקיות היטב שיהיו רכות לא מוקפאות חותכת לנגיד 5 חתיכות כאלה ומכניסה לפסטה הלא מבושלת פסטה מקלות כאלה. ואז מבשלת 8 דק 10 גג בסיר מיים רותחים עם מלח
ואפשר להוסיף רוטב..
את מכניסה תנקניקיות כמו שאת מכניסה נגיד מרשמלו לשיפודים