תשובה אחת
היי, זו שוב אני.
הפולן מתקתק בהתחלה, אך בעת מציצתו, טענו משתנה ממתוק למריר. צורכים אותו בהדרגה. בין כפיל לך לשלוש ביום.. ץ זאת אבקה מאוד מאוד יקרה ובקיאה. תורמת רבות למערכת החיסון, לגדילה ולהתפתחות. רק אסור שתהייה במגע עם חופ. לכן רק בקיץ יש להכניסו למקום קריר-לא מדי. מקרר יהיה בסדר בקיץ. ובשביל לעכל היטב את האבקה-יש להשרות בתוך מים. ולכל שאלה-את מוזמנת לפנות אליי..
הפולן מתקתק בהתחלה, אך בעת מציצתו, טענו משתנה ממתוק למריר. צורכים אותו בהדרגה. בין כפיל לך לשלוש ביום.. ץ זאת אבקה מאוד מאוד יקרה ובקיאה. תורמת רבות למערכת החיסון, לגדילה ולהתפתחות. רק אסור שתהייה במגע עם חופ. לכן רק בקיץ יש להכניסו למקום קריר-לא מדי. מקרר יהיה בסדר בקיץ. ובשביל לעכל היטב את האבקה-יש להשרות בתוך מים. ולכל שאלה-את מוזמנת לפנות אליי..
באותו הנושא: