4 תשובות
תערובת אחידה זה כמו סוכר שהיא מורכבת מכמה חומרים אבל את לא רואה איזה..
תערובת לא אחידה זה כמו סחא ירקות שאת כן יכולה לראות ממה התערובת מורכבת
תערובת אחידה (הומוגנית) היא תערובת בה לא ניתן לראות בעין את כל המרכיבים שלה.
תערובת לא אחידה (הטרוגנית) היא תערובת בה ניתן לראות בעין את כל המרכיבים שלה.
אם יש לך עוד שאלות ניתן לפנות אליי בפרטי.
תערובת אחידה היא תערובת שלא שומרת על התכונות הכימיות והבילוגיות של החומר לאחר העירבוב... כמו שעוגה לא תוכלי לחבר בחזרה לביצים חלב קמח ועוד.
תערטבת לא אחידה כן תשמור על התכונות- כמו סלט. לעגבניה יהיה טעם של עגבניה ולמלפפון טעם של מלפפון... בנוסף את יכולה להפרידם בקלות
שואל השאלה:
תודה