2 תשובות
תמיס מגיעה בריכוז מסוים. ככל שמוסיפים לה עוד נוזל אזי החומר נמהל יותר ופחות מורגש.
נניח את שמה תרכיז של מיץ פטל אז הוא מאוד מורכז וככל שאת מוסיפה מים אז התרכיז נמהל והתמיסה נהיית יותר ויותר שקופה עד שאת כבר לא רואה את צבע התרכיז מרוב שהתמיסה מהולה למרות שהתרכיז עדין שם.
נניח את שמה תרכיז של מיץ פטל אז הוא מאוד מורכז וככל שאת מוסיפה מים אז התרכיז נמהל והתמיסה נהיית יותר ויותר שקופה עד שאת כבר לא רואה את צבע התרכיז מרוב שהתמיסה מהולה למרות שהתרכיז עדין שם.
נכון
לינוי
באותו הנושא: