4 תשובות
אכן, מייבשים את הענבים וזה הופך להיות צימוקים:)
חח התשובה בגוף המוצר "פירות מיובשים" פשוט מייבשים אותם.
אוספים את הצימוק ושומרים אותו במקום יבש למהלך החורף. לקבלת צימוקים בהירים משרים אותם בגופרית דו-חמצנית ומייבשים בחום. (ויקיפדיה):)
אז כן, זה ענב מיובש!
אוספים את הצימוק ושומרים אותו במקום יבש למהלך החורף. לקבלת צימוקים בהירים משרים אותם בגופרית דו-חמצנית ומייבשים בחום. (ויקיפדיה):)
אז כן, זה ענב מיובש!
כן
מייבשים את הענבים וזה הופך להיות צימוקים:)
רק אזהרה חח פעם כשהייתי בת ארבע לקחתי צימוק ושמתי אותו בכוס מים כי רציתי לראות מה קורה ואז אחרי כמה ימים לא יודעת מה עבר לי בראש ניסיתי לאכול את הצימוק אחרי שהוא היה במים יום בערך.. אוישש... זה מה שנקרא טראומה לכל החיים... חח לא זוכרת את הטעם של זה אבל אני זוכרת שזה לא היה משהו... אל תעשו את הטעות הזו!
חח
מייבשים את הענבים וזה הופך להיות צימוקים:)
רק אזהרה חח פעם כשהייתי בת ארבע לקחתי צימוק ושמתי אותו בכוס מים כי רציתי לראות מה קורה ואז אחרי כמה ימים לא יודעת מה עבר לי בראש ניסיתי לאכול את הצימוק אחרי שהוא היה במים יום בערך.. אוישש... זה מה שנקרא טראומה לכל החיים... חח לא זוכרת את הטעם של זה אבל אני זוכרת שזה לא היה משהו... אל תעשו את הטעות הזו!
חח
הם היו פעם ענבים ופשוט ייבשו אותם, כדי להוציא מהם את הנוזלים:)
וזו לא בורות, איך תדעי אם לא תשאלי?
וזו לא בורות, איך תדעי אם לא תשאלי?
באותו הנושא: