2 תשובות
חברה שלי הכינה פעם והייתי לידה, אז המתכון הבא הוא מהזיכרון מהתצפית:
טיפה שמן על המחבת, כמה סחיטות של מיץ לימון, פקאנים, סוכר ודבש\סילאן. כשהסוכר מתחיל להתקרמל (די מהר) לכבות את האש ולהניח את הפקאנים על נייר סופג עד שייתקררו. זהו!:)
me1
כמות ל600גרם
לוקחים סיר שופכים לתוכו 6כוסות מים + 3כוסות סוכר
ממיסים את הסוכר במים ומביאים לרתיחה ומוסיפים את הפאקנים לתוכו ומבשלים כ- 15-20 דק'
ולערבב מידי פעם ולדאוג שהם לא יצופו
לסנן את הפקאנים מהמים ולייבש, אפשר לייבש בתנור.
מחממים בסיר עמוק, אם שמן עמוק ומטגנים את הפקאנים עד להשחמה
לשים לב שלא ישרפו, אחרת לא יהיה לזה טעם טוב.
לטגן בערך דקה
בתאבון!
באותו הנושא: