3 תשובות
חומץ תפוחים יכול לעלות החל מכמה שקלים בודדים (סביב ה-10) ועד איזור ה-100 שקלים לגרסאות מיוחדות שלו.
בדיוק כמו יין, חומץ הוא תוצר של התיישנות וככל שחומר הגלם המקורי איכותי יותר ותהליך ההתיישנות משוכלל וארוך יותר, כך גם המחיר הסופי עולה.
אגב, בדיוק כמו ביין, לא בטוח שהיקר ביותר הוא הטוב ביותר.

לגבי השימושים, יש המון. הוא משמש בעיקר לבישול. יש לו טעם שונה מאוד ממיץ לימון או מחומץ בלסמי והרבה מתכונים מבקשים דווקא חומץ תפוחים.
בנוסף, בהרבה עדות משמש חומץ התפוחים כתרופה עממית (תרופת סבתא). לא בטוח שהרופא שלך ימליץ לך להשתמש בזה, אבל כמו בכל תרופת סבתא, יתכן ויש בזה אמת כלשהי.

מקווה שעזרתי:-)
הוא טוב גם לירידה במשקל, גם טוב לתיבול של האוכל
שואל השאלה:
איך אני משתמשת בזה לצורך ירדה במשקל?
כמה כפות לשים ואם לשים בכוס מים או לשתות ככה?