2 תשובות
רצוי לשבור את הביצה לכוס, ולטרוף המקרה הצורך (חביתה) ולשפוך את הביצה מהכוב בצורת מזיגה אל המחבת.

עוד כמה נקודות, רצוי השמן יהיה חם אבל לא חם מידי, כדי שיתן מכת חום ראשונית חזקה לביצה,אבל מצד שני שלא יחרוך אותה.

למרות שאני מאוד אוהבת להכין חביתה וביצים בכלל בטוגנות בחמאה או חמאה מלוחה, פשוט להמיס על חום בינוני כפית כפית וחצי חמאה,ולטגן.
ענבר
שמים פחות שמן כי מתחת לביצה נלכדת כמות השמן לה זקוקים וכל השאר נדחק הצידה לכן פחות שמן יהיה הפתרון לבעייה