5 תשובות
קרם כבד
קרם כבד..?
שואל השאלה:
זהו ^^
רק רציתי לשאול מה זה מבחינת בישול...
מישהו יודע?
זהו ^^
רק רציתי לשאול מה זה מבחינת בישול...
מישהו יודע?
אנונימית
שהקרם עבה כאילו... למשל כשעושים רוטב עגבניות, טבעי, מעגבניות טריות ולא הרוטב עגבניות שקונים, אז מוסיפים קמח טיפה כדי שהרוטב\קרם יהיה עבה... ולא דק... אז אולי לזה התכוונו? שיהיה יותר דביק, ועבה, ולא כל כך נוזלי...
שואל השאלה:
כן אבל אם אמרו בסרטון להוסיף קרם כבד (?) אז מה לעשות?
כן אבל אם אמרו בסרטון להוסיף קרם כבד (?) אז מה לעשות?
אנונימי
באותו הנושא: