תשובה אחת
שיטת האינדוקציה היא שיטה על פיה סלילים מגנטיים הממוקמים מתחת למשטח הזכוכית הקראמית, יוצרים אפקט חום מדויק בקוטר המתאים לתחתית כלי הבישול.
מדובר באנרגיה יעילה ביותר שאינה הולכת לאיבוד, כאשר במהלך הבישול נוצר שדה מגנטי שמחמם את הסיר בלבד, בעוד שהאיזור שמסביב נותר קר. אם לא מונח סיר על הכיריים, גם אם הן מופעלות, הן לא יתחממו. החימום מתבצע רק ברגע שמונח סיר.

השיטה משתנה מעט מחברה לחברה ומדגם לדגם, לדוגמא לא בכולם החימום מתחיל רק כאשר מניחים סיר ולא תמיד השטח המחומם הוא בדיוק בקוטר הסיר אך הרעיון הוא זהה, גם השליטה על עוצמת החימום משתנה מדגם לדגם.
עבודה עם אנרגיית חשמל ולא גז, משטח זכוכית ולא נירוסטה או מתכת, שמירה עיצובית על המטבח טובה יותר מאשר כיריים בסגנון הרגיל.