2 תשובות
כן, שמים סיר עמוק כמובן, כאילו לא מחבט וזה, סיר, שמים בטיגון את הפתיתים עם שמן למשך 2 דקות, בדיוק 2 דקות, או אפילו יותר, עד שיהיה להם צבע, לאחר מכן שופכים מים חמים, מחכים 8 דקות, עם חצי סיר סגור (מכסה), מערבבים כל שתי דקות משהו כזה, ולטעום, אחרי שאת תיראי שיש לזה צבע וזה והוא לא קשה שטועמים אותו, הוא מוכן, תבדקי שהוא רך שאת טועמת, לאחר מכן את שמה אותו 5 דקות במכסה סגור!, ואחרי זה את מוסיפה את התבלינים. שאת אוהבת, מלח ופלפל.
נ"ב: בדרך כלל רשום על השקית איך מכינים, מאחורי האריזה.
נ"ב: בדרך כלל רשום על השקית איך מכינים, מאחורי האריזה.
שואל השאלה:
תודה!
תודה!
באותו הנושא: