2 תשובות
אצלנו קוראים לזה פיתה-פיצה ><
פשוט שמה קטשופ ורוטב עגבניות ומוצרלה או גבינה צהובה ומכניסה לתנור.. רק להשגיח ולשים לב שלא יישרף מהר
פשוט שמה קטשופ ורוטב עגבניות ומוצרלה או גבינה צהובה ומכניסה לתנור.. רק להשגיח ולשים לב שלא יישרף מהר
את מערבבת רסק עגבניות עם שמן זית אורגנו אבקת שום תבלין פיצה בקערית.. ומורחת על הפיתה ושמה גבינה שאת אוהבת עדיף מוצרלה אבל גם צהובה זה טוב ומכניסה למיקרו לדקה
אנונימיתת
באותו הנושא: