3 תשובות
לחיתוך, קרש מפלסטיק 'אוקלון' כמו במסעדות (לא סופג) ולא קשה לא פוגע בסכין
אפשר להחזיק שניים, אחד פרווה אחד בשרי. (ניקוי, ריחות, קצת אקונומיקה)
-------------------------------------------------------------------------------------------------
לבחישה בסיר אלומיניום כף עץ. (ולא לערבב עים מתכת: נירוסטה, מזלגות, כפות)
, היום ניתן להשיג כלי פלסטיק עמידים בחום.
יש משטחי חיתוך ירקות מזכוכית והם הכי טובים וכמובן יש את משטחי החיתוך בהם משתמשים במסעדות יש לי 2 כאלה והם טובים מאוד, אינני יודעת את שם החומר מהם הם עשויים
שאלה מצויינת

כלי בית חדשים בימנו הן לבישול והן לעיצוב הבית עומדים בתקנים מאוד גבוהים וכדאי לבדוק שאכן הכלים עמידים בפני חום.
מיכל