3 תשובות
רסק עגבניות אחד, עם חבילה אחת של שמנת מתוקה
אפשר להוסיף שום קצוץ דקדק
את כל הרוטב לבשל עד שנהיית אחידה

והפסטה עם סינון קל בלי מים שהיא מוכנה לערבב עם הרוטב
ואחרי חצי דקה מוכן ובתיאבון (על אש נמוכה)
שימי במחבט שמן.
חתכי שן שום ובצל לפי רצונך..
חתכי 4 עגבניות ( יספיק ל2 מנות ) לקוביות, כמו לסלט.
חצי מהכמות תמחצי במזלג

ואחרי שטיגנת את הבצל והשום, שימי את העגבניות המחוצות והלא מחוצות.
תערבבי, שימי מכסה, ובהמשך שהקוביות יהיו רכות, מחצי אותן עם הכף עץ..
שימי קצת, אבל ממש ממש קצת! פפריקה חריפה, מלח

וזהו כעיקרון..
את יכולה כמובן להוסיף עשבי תיבול לפי רצונך, או בנוסף לעגבניות אם ישלך רסק עגבניות להוסיף אותו..

ואם את רוצה פסטה רוזה, פשוט תוסיפי שמנת מתוקה ואל תשימי את הפפריקה והשום
יש לי מתכון מושלם.
תחתכי 2 שיני שום ותטגני אותו קצת בסיר.
תוסיפי עגבניות חתוכות מקולפות לסיר ותתני לזה קצת להתבשל.
בנתיים תחתכי עלי בזיליקום טריים ותוסיפי לסיר.
תתני לזה איזה שלוש דקות בישול, תוסיפי שתי כף וחצי (לכל עגבנייה שימי כף וחצי רסק) רסק עגבניות. שימי מלח ופלפל לפי הטעם.
בתאבון.
באותו הנושא: