5 תשובות
שמן וקצת שום ( לא חייב) לטגן על מחבת וכמובן תבלינים ( הכי פשוט הכי טעים)
לוקחת עגבניות. מורידה את הקליפה בעדינות.
חותכת, אחרכך מעט למחבת
ואז לוקחת בלנדר
חותכת, אחרכך מעט למחבת
ואז לוקחת בלנדר
שואל השאלה:
רק מהרסק
רק מהרסק
לטגן בצל (מגורר) במחבת, להוסיף את הרסק עגבניות וכל מיני תבלינים לבחירתך (אורגנו, מלח, פלפל, כף סוכר-חשוב!) 2 שיני שום כתושות 2 כפות שמן זית קצת מים רותחים וזהו.
רסק, קצת שמן זית, ומים לא הרבה שלא יהיה דליל מידי ואם את רוצה מלח ופלפל ומומולץ גם אורגנו
באותו הנושא: