4 תשובות
המיקרוגל מרעיד עשרות אלפי פעמים מולקולות בחומר שבפנים וכך הוא מחמם אותן.
זה הופך בעיה עם חומרים מסוימים שמתפוצצים או נדלקים מעודף החום (אלומיניום).
הבעיה הכי גדולה של המכשיר הוא שבחמום מזון הוא קורע את מולקולות המזון לנגזרות שמהוות חומר מסרטן עבור הגוף. פיזיקאי שויצרי הוכיח את הבעיתיות של הענין וקיבל גבוי ממחקר שערכה אונ. פרינסטון בארה"ב (אולי אני טועה בשמה.
זה הופך בעיה עם חומרים מסוימים שמתפוצצים או נדלקים מעודף החום (אלומיניום).
הבעיה הכי גדולה של המכשיר הוא שבחמום מזון הוא קורע את מולקולות המזון לנגזרות שמהוות חומר מסרטן עבור הגוף. פיזיקאי שויצרי הוכיח את הבעיתיות של הענין וקיבל גבוי ממחקר שערכה אונ. פרינסטון בארה"ב (אולי אני טועה בשמה.
אנונימי
שואל השאלה:
ראו עוד פרטים באאוריקה בתגית "מיקרוגל".
ראו עוד פרטים באאוריקה בתגית "מיקרוגל".
מערכת סטיפס
אומרים שזה לא בריא ואולי זה יכול לגרום לסרטן חו-בואי אני יצרף לך אתר של אלומיניום ותיקראי קצת חומר בנושא של אלומיניום, תביני במה מדובר
קישורים מצורפים:
היכנס לקישור וקבל אינפורמציה
קישורים מצורפים:
באותו הנושא: