3 תשובות
עדיף להמנע בכלל מלחם, גם לחם קל.
עדיף פרכיות אורז או לחמיות, בכללי אם את חייבת אז פרוסה אחת לא יותר.
עדיף פרכיות אורז או לחמיות, בכללי אם את חייבת אז פרוסה אחת לא יותר.
ואי זה ממש שטויות, זה בסדר ואפילו מצויין לאכול פחמימות אל תתייחסי לזה שלמעלה
דיאטנית נתנה לי תפריט שבצהריים אני צריכה לאכול פחמימה (אורז, קוסקוס, פירה, פסטה-הכל אותו דבר בקלוריות אם אוכלים באותה כמות, ואני צריכה לאכול כוס, כאילו בכמות).
ובערב 2 פרוסות לחם קל עם משהו..
(זה לא כל התפריט כן? פשוט הסברתי לך על הפחמימות)
דיאטנית נתנה לי תפריט שבצהריים אני צריכה לאכול פחמימה (אורז, קוסקוס, פירה, פסטה-הכל אותו דבר בקלוריות אם אוכלים באותה כמות, ואני צריכה לאכול כוס, כאילו בכמות).
ובערב 2 פרוסות לחם קל עם משהו..
(זה לא כל התפריט כן? פשוט הסברתי לך על הפחמימות)
אנונימית
אין בעיה עם פחמימות אל תכניסי לי מילים למקלדת,
הבעיה זה עם פחמימות פשוטות עם ערך גליקמי נמוך כמו קמח לבן, זה לא משביע וזה סתם קלוריות ריקות.
עדיף לאכול אורז, או פרכיות אורז שנותנות תחושת שובע לזמן ארוך יותר.
קלוריה לא שווה קלוריה, לא כל פחמימה היא אותה פחמימה, כמו שלא כל שומן הוא אותו שומן.
פחמימה טובה זאת פחמימה מורכבת עם ערך גליקמי גבוה.
חלבון טוב זה חלבון מלא, שמכיל את כל חומצות האמינו החיוניות ושומן טוב שומן בלתי רווי.
על פי ההגיון של המגיבה "אנונימית" שמעלי, את יכולה לאכול תפוצ'יפס כמקור שלך לפחמימה, ולאכול מרגרינה כמקור לשומן.
הבעיה זה עם פחמימות פשוטות עם ערך גליקמי נמוך כמו קמח לבן, זה לא משביע וזה סתם קלוריות ריקות.
עדיף לאכול אורז, או פרכיות אורז שנותנות תחושת שובע לזמן ארוך יותר.
קלוריה לא שווה קלוריה, לא כל פחמימה היא אותה פחמימה, כמו שלא כל שומן הוא אותו שומן.
פחמימה טובה זאת פחמימה מורכבת עם ערך גליקמי גבוה.
חלבון טוב זה חלבון מלא, שמכיל את כל חומצות האמינו החיוניות ושומן טוב שומן בלתי רווי.
על פי ההגיון של המגיבה "אנונימית" שמעלי, את יכולה לאכול תפוצ'יפס כמקור שלך לפחמימה, ולאכול מרגרינה כמקור לשומן.