3 תשובות
2 שמנות אחת מתוקה ואחת לבישול
כפית מלח
טיפה סוכר
שיני שום לפני הטעם
פלפל
כפית מרק עוף
ורסק עגביות שמביא צבע אדום
שואל השאלה:
ואיך להכין את זה?
אנונימי
לשים קצת פחות מחצי שיר עם מים חמים, לחכות כמה דקות שירתחו, לשים בצל ושום קצוצים, עם עלים ירוקים ( פטרוזליה, אורגנו, שמיר, מה שאת\ה אוהב) לשים כף אבקת מרק, שלוש כפות שמן, רבע כפית מלח 1.5 חבילות גדולות של רסק עגבניות, לשים את הכל ולערבב, לחכות עוד 15 דקות בערך ( את\ה יכול\ה גם לשים בהתחלה כשזה לא ממש רותח, זה בסדר אם אין לך כוח לחכות) לשים את הפסטה כשיש בועות והרוטב תוסס.