4 תשובות
מרתיחים שמן על מחבת וכשהשמן חם שמים את המלאווח (בזהירות כי זה עלול לקפוץ השמן) מחכים עד שצד אחד יהיה בצבע חום כזה והופכים ואותו דבר בצד השני וכשזה מוכן מוציאים.
לשים במחבט קצת שמן, לשים אש נמוכה לשים את המלאווח וכאשר יהיה צבע זהבהב להפוך ולחכות שיהיה גם בצד השני צבע זהבהב ולהוציא.
בתאבון!:)
בתאבון!:)
לוקחים מחבת משמנים בקצת מרגרינה או חמאה מה שבא לך מחכים עד שכל החמאה נמסה ואז שמים את המלאווח מבשלים משני הצדדים וזהו מוכן
לא רצוי להפשיר מלאווח
וזה נורא פשוט תדליקי את הגז ותניחי מחבת תשפכי קצת שמן על המחבת (בערך כף שמן) תחכי במשך לפחות דקה כדי שהשמן יתחמם ותניחי את המלוואח על המחבת אחרי דקה עד שתי דקות תבדקי את צבע המלאווח בצד כלפי מטה אם הצבע הוא חום-זהוב תהפכי את המלאווח וכך תעשי גם בצד השני
וזה נורא פשוט תדליקי את הגז ותניחי מחבת תשפכי קצת שמן על המחבת (בערך כף שמן) תחכי במשך לפחות דקה כדי שהשמן יתחמם ותניחי את המלוואח על המחבת אחרי דקה עד שתי דקות תבדקי את צבע המלאווח בצד כלפי מטה אם הצבע הוא חום-זהוב תהפכי את המלאווח וכך תעשי גם בצד השני
באותו הנושא: