3 תשובות
יש גם הבדל בגודל וסוג הסיבים של בשר כל בעל חיים. זה מסביר מדוע בשר עוף רך ועדין יותר מבשר בקר, למשל.
ההבדל הוא למעשה בשלושה מובנים: טעם, ריח ומרקם.
חלק מההבדל מגיע מחומר הגלם עצמו וחלק מתהליך ההכנה שלו. למשל:
- הכנת הבשר לפני הבישול (יישון, השריה וכ'ו)
- זמן הבישול
- חום הבישול
- התבלינים בהם נעשה שימוש
- התוספות והרטבים שאיתם מגישים את המנה.
אגב, לדעתי תופעה עוד יותר מעניינת היא ההבדל בין חלקים שונים של בשר מאותו סוג.
למשל פילה, אנטריקוט וכתף. שלושתם מגיעים מאותו בעל חיים אבל יש ביניהם הבדל מאוד משמעותי.
מקווה שעזרתי
ושיהיה בתיאבון!:)
חלק מההבדל מגיע מחומר הגלם עצמו וחלק מתהליך ההכנה שלו. למשל:
- הכנת הבשר לפני הבישול (יישון, השריה וכ'ו)
- זמן הבישול
- חום הבישול
- התבלינים בהם נעשה שימוש
- התוספות והרטבים שאיתם מגישים את המנה.
אגב, לדעתי תופעה עוד יותר מעניינת היא ההבדל בין חלקים שונים של בשר מאותו סוג.
למשל פילה, אנטריקוט וכתף. שלושתם מגיעים מאותו בעל חיים אבל יש ביניהם הבדל מאוד משמעותי.
מקווה שעזרתי
ושיהיה בתיאבון!:)
מבחינת טעם בשר אדם הרבה יותר טעים. נשמע חולני? אז למה לאכול גופות של חסרי ישע זה לא חולני?! פשוט תהיה טבעוני.
טבעונית
באותו הנושא: