3 תשובות
כפית קפה שתי כפיות סוכר
כפית מים חמים
לערבב היטב עד להקצפה עדינה
להוסיף מים חמים וחלב ולרוויה!
שמים בכוס קטנה יחסית כמות גדושה של קפה שחור
מוזגים מים רותחים לתוך הכוס (רק עד החצי)
מוסיפים כפית סוכר (לא גדושה) ומערבבים היטב עד שרואים התהוות של קצף
אין על קפה שחור! דה בסט!
מכינים קפה רגיל עם כפית קפה וסוכר כמה שנראה לך. מים רותחים עד גובה 3\4 מהכוס.
חלב בקרטון עדיף- מנערת אותו במשך דקה או שניים, זה יוצר קצף בתוך הקרטון, ושופכת אל תוך הקפה. יש לך קצף:)
לרוויה:)