תשובה אחת
חותכים לריבועים קטנים פטריות ובצל,
שמים חמאה או שמן זית במחבת (לא הרבה רק לשם הטיגון)
מטגנים את הפטריות ואת הבצל עד שהם מתרככים,
מוסיפים 2 קופסאות שמנת לבישול,
מוסיפים מלח, חצי כפית סוכר, פלפל לבן, ושום כתוש.

חותכים בזיליקום טרי לחתיכות קטנות,
ולאחר 30 דקות בישול על אש קטנה - מוסיפים את הבזיליקום.

יש לבשל על אש קטנה ללא מכסה למשך 45 דקות לערך ולערבב מדי פעם שלא יידבק.

בתיאבון!

נ. ב. הייתי ממליץ על פסטה של אוסם perfecto או על פסטה בארילה (barrilla)