3 תשובות
דניאל בוקר טוב,
ראשית חשוב שהמחבת תהייה קטנה ולא גדולה מדי על מנת למנוע מהחביתה "להשתטח" ולהיות דקה ומפוזרת.
את החביתה יש להניח על מחבת משומנת היטב על מנת למנוע הידבקות אשר מפרקת את החביתה.
לאחר שימון ראוי (ניתן להשתמש בפיסת נייר על מנת לשמן היטב את פני השטח של המחבת), יש להדליק אש קטנה אשר תמנע שרפת התחתית של החביתה ותאפשר טיגון איטי אשר יביא ל"מיצוק החביתה" ויאפשר הפיכתה ביתר קלות. ניתן גם לכסות את המחבת כדי לתמוך בתהליך זה.
האתגר העיקרי הנו ההפיכה עצמה. באם שימנת היטב ודאגת שהחביתה תתבשל זמן מתאים להתגבשות ( באמצעות חימום איטי כאמור) תוכל להשתמש בתרבד או להפוך על גבי צלחת (בזהירות) ולהחזיר למחבת.
עם הזמן תמצא את הדיוק המרבי להפיכת החביתה.
דבר אחרון,
ככל שתכין חביתה בעלת כמות גדולה של ביצים, כך האתגר יהיה קשה יותר.
מומלץ להכין חביתה משתי ביצים, אשר מהוות גודל ממוצא וראוי לחביתה קלה ופשוטה להכנה.
בהצלחה!
אנונימי
פשוט תשתמש במחבת קטנה
ניתן גם להישתמש בתרווד כף שטוחה להפיכת החביתה בצורה הבאה
כמה שניות לאחר שאנו רואים כי החביתה מתחילה להתמצק הנוזל הופך למוצק מכניסים את התרווד מהקצה ועוברים מסביב לכול המחבת ומשחררים אתהחביתה מהמחבת.

ככול להחביטה מוצקה יותר יותר משתחרר עד שהכול משוחרר אז זמן להפוך.
מכניסים את התרווד למרכז החביטה מרמים בזהירות והופכים.
במידה ויש כובד חותכים את החביטה לשניים והופכים חצי חצי:-)
לא לשכוח לטבל.

בתאבון
השכרת אוטובוס