2 תשובות
מניעת אבנית היא סוגיה לא קלה בארץ שבה אחוז גבוה של סיד וגיר במים.

בכל אופן, כדי להמנע מאבנית, רצוי להשתמש במים מסוננים בפילטר (בריטה או תמי 4) במכונה ולהחליף מים אחת ליומיים כדי להמנע ממשקעים.

בנוסף, כדאי לבצע טיפול אבנית אחת ל-4 חודשים למכונה ביתית ואחת לשבועיים במכונה בבית קפה.למכונה ביתית רצוי להשתמש בחומר שמותאם למכונה (קונים אצל היבואן בדרך-כלל) ולמכונת קפה של בית קפה עושים שימוש במלחים שונים בהתאם לסוג המכונה.

שיהיה קפה טעים ונעים!

אבנר - אתר coffeeshop.co.il
אבנר מירב
מסכים עם המשיב הקודם לגבי מי שסוננו בבריטה.
כמו כן לבדוק עם יצרן המכשיר (אני מניח שמדובר במכונת אספרסו)
אם ניתן להעביר במכונה מים עם חומץ או מלח לימון כמו בהכנת קפה
(מן הסתם יש ליצרן אתר אינטרנט)
ראובן
באותו הנושא: