2 תשובות
מצאתי לך מתכון באיזה חוברת בגירסה שאתה אוהב:

המצרכים:
שעועית לבנה
גריסים
שיני שום
בצל קצוץ דק
בשר קצוץ דק
בשר בקר
קשקעס (מעיים ממולאים)
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
-בתוך סיר מטגנים הבצל, מוסיפים לו את השום וממשיכים לטגן מעט
-שמים את השעועית מעליה את הגריסים
-מעל הגריסים שמים את בשר הבקר
-מוסיפים את התבלינים
-כשכבה עליונה מניחים את הקישקעס (מעיים ממולאים)
-ממלאים מים בגובה 2/3 מהתכולה
-מבשלים על אש עד לרתיחה
-מעבירים לפלטת שבת וממשיכים לבשל כ 24 שעות
-מדי פעם יש לבדוק אם יש מספיק נוזלים
-מכסים את הסיר במכסה ובמגבת כדי למנוע בריחת חום
שואל השאלה:
כמויות?
אנונימי
באותו הנושא: