3 תשובות
צריך להקפיד שהחתיכות יהיו גדולות יחסית (כלומר, לא חזה עוף "דפוק" של שניצל, ולא קוביות)
וה"סוד"- פשוט לעטוף את התבנית בה את אופה (אני תמיד עושה בפיירקס) עם נייר כסף,
לאטום כמה שאפשר, וכך נוצר בעצם בישול באדים שנוצרים בזמן הבישול מחומרי המרינדה.
לבשל כך רק עד שהבשר מוכן, ויוצא עסיסי
חח איזה תמונה שמו חח
אנונימי
למה לך יבש?
מיובש, זה לצלות ללא מכסה/כיסוי
ואם, אם את רוצה -ההיפך מ"שומני" קחי את חלקי הודו. או חזה עוף,