תשובה אחת
השאלה היא, כמה יותר מדי.
זה טבעי לתהליך האפייה, שבאמצעיתו רואים עדיין בלילה.
חשוב חום בינוני, ובמרכז התנור.
כדאי לתת עוד זמן אפייה, ואז לקחת קיסם ולתקוע במקומות שונים בפשטידה, ולהוציא.
אם הקיסם יוצא יבש- הפשטידה מוכנה.
אם יוצא הקיסם, כשיש עליו פירורים מהפשטידה, סימן שבתוכה, עוד לא אפוי מספיק.
במקרה שכזה, צריך לחכות עוד מס' דקות, ושוב לבדוק עם הקיסם, עד שהוא יוצא יבש.
בהצלחה.
זה טבעי לתהליך האפייה, שבאמצעיתו רואים עדיין בלילה.
חשוב חום בינוני, ובמרכז התנור.
כדאי לתת עוד זמן אפייה, ואז לקחת קיסם ולתקוע במקומות שונים בפשטידה, ולהוציא.
אם הקיסם יוצא יבש- הפשטידה מוכנה.
אם יוצא הקיסם, כשיש עליו פירורים מהפשטידה, סימן שבתוכה, עוד לא אפוי מספיק.
במקרה שכזה, צריך לחכות עוד מס' דקות, ושוב לבדוק עם הקיסם, עד שהוא יוצא יבש.
בהצלחה.
באותו הנושא: