תשובה אחת
אני לא שמעתי על זה שלפני שמכניסים תפוא אדמה בתנור צריך להשרות במים..
מוזר. את פשוט צריכה לחתוך לחתיכות קטנות, לשים שמן ותבלינים ולתנור וזהו.
או אם את רוצה שזה ממש ילך מהר אפשר לבשל את זה במים חצי בישול כזה רק שיתרכך קצת כמה דקות אבל השרייה זה לא נחוץ לפי מיטב ידיעתי
מוזר. את פשוט צריכה לחתוך לחתיכות קטנות, לשים שמן ותבלינים ולתנור וזהו.
או אם את רוצה שזה ממש ילך מהר אפשר לבשל את זה במים חצי בישול כזה רק שיתרכך קצת כמה דקות אבל השרייה זה לא נחוץ לפי מיטב ידיעתי
באותו הנושא: