2 תשובות
אם נקנה קפוא והיה כל הלילה.. הוא לא התקלקל.. אתה יכול להריח אבל בדוק הוא לא התקלקל
זו הדרך הנכונה ביותר להפשרת בשר שנקנה קפוא.. גם אם היה שוכב לך במקפיא שבוע ואז היית מניח בשיש לכל הלילה הוא פשוט היה מפשיר... ממש לא מתקלקל.
אבל אם אתה מריח אותו ויש לו ריח לא טוב ומרקם שומני עיסתי אז תסתכל על התאריך ייצור ותפוגה של האריזה במדבקה, אולי הם מכרו לך בשר ישן:\
אבל אם אתה שואל רק כי הוא נשאר בחוץ למשך הלילה ולא בגלל ריח מחשיד, אז הבשר שלך טרי ומוכן לעשיה...:) בהצלחה
אבל אם אתה מריח אותו ויש לו ריח לא טוב ומרקם שומני עיסתי אז תסתכל על התאריך ייצור ותפוגה של האריזה במדבקה, אולי הם מכרו לך בשר ישן:\
אבל אם אתה שואל רק כי הוא נשאר בחוץ למשך הלילה ולא בגלל ריח מחשיד, אז הבשר שלך טרי ומוכן לעשיה...:) בהצלחה
באותו הנושא: