2 תשובות
תטגני בצל טיפה על שמן רגיל
תוסיפי רוטב עגבניות וכוס חס פעמית של מים ותערבבי
תוסיפי תבלינים כמו: מלח, פלפל, פפריקה, כורכום וכו מה שאת אוהבת:)
אפשר להוסיף גם אבקת מרק עוף זה טעים עם זה ואז תוסיפי עוד מים אם זה סמיך מדי
את יכולהל הוסיף שום ופסטו אם את אוהבת (:
תוסיפי רוטב עגבניות וכוס חס פעמית של מים ותערבבי
תוסיפי תבלינים כמו: מלח, פלפל, פפריקה, כורכום וכו מה שאת אוהבת:)
אפשר להוסיף גם אבקת מרק עוף זה טעים עם זה ואז תוסיפי עוד מים אם זה סמיך מדי
את יכולהל הוסיף שום ופסטו אם את אוהבת (:
חומרים
*****
2 כפות שמן זית
2 בצלים קצוצים דק
2 שיני שום כתושות
קופסא גדולה (800 גרם) עגבניות מרוסקות או קוביות
1 קופסא קטנה של רסק עגבניות
1 כף סוכר
מלח ופלפל
1 כפית ריחן מיובש
1 כפית פטרוזיליה מיובשת או כף טרייה, קצוצה
אופן ההכנה.
*****
מטגנים את הבצלים בשמן עד שהם נעשים שקופים. מוסיפים את השום וממשיכים לטגן עוד דקה.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות או את קוביות העגבניות, וכן את העגבניות ברסק ואת כל יתר החומרים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים בסיר מכוסה כ 20 דקות.
בתאבון (:
*****
2 כפות שמן זית
2 בצלים קצוצים דק
2 שיני שום כתושות
קופסא גדולה (800 גרם) עגבניות מרוסקות או קוביות
1 קופסא קטנה של רסק עגבניות
1 כף סוכר
מלח ופלפל
1 כפית ריחן מיובש
1 כפית פטרוזיליה מיובשת או כף טרייה, קצוצה
אופן ההכנה.
*****
מטגנים את הבצלים בשמן עד שהם נעשים שקופים. מוסיפים את השום וממשיכים לטגן עוד דקה.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות או את קוביות העגבניות, וכן את העגבניות ברסק ואת כל יתר החומרים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים בסיר מכוסה כ 20 דקות.
בתאבון (:
באותו הנושא: