3 תשובות
אני לא יודעת איך פותחים אותו אבל אני כן יודעת שהמים בפנים מאוד טעימים ומומלצחם לשתייה!:)
נראה לי שפטיש יעשה את העבודה
אנונימי
קחי הקוקוס, הרטיבי אותו במים, אח"כ קחי אותו, לתוך מלחציים, תני לו בעדינות, מכה, קודקוד או ליד, כדי שתוכלי לקז המים לתוך כוס, אלו מים טעימים ומזינים.
אח"כ לאורך הקוקוס יש לו מן כאילו פס, עליו או תעזרי במשור קטן, כאשר הוא נבקע זה נהיה קל נורא, אן אין משור אפשר עם פשוט עם פטיש, כאשר הוא נבקע, שוב להטיב, כדי שלא יווצר הרבה לכלכוך... מהקליפה. עכשיו לתת בעדינות מספר מכות כדי לחלק אותו לכמה חתיכות, ו... עכשיו להעזר בסכין לא חד, אחרת חוטפים חתכים ויותר גרוע, או במן מכשיר מכלי העבודה, שיש לו מן בליטה קשוחה, זה מעין מברג, אך עם עיקול, שאפשר להעזר בו, במקום סכין, למרות שאני הרבה פעמים נעזר בסכין, כאשר הכיוון שלוחצים הוא נגד הכיוון החד, כאשר יוצא הפנים, זה נהיה ממש קל, עוד אפשרות זה להשרות את זה במים זה אחר כך גם יוצא יותר קל, הלוואי והיתה שיטה שהיא יותר קלה... יש כזו, אבל זה רק בתעשיה,
אח"כ לאורך הקוקוס יש לו מן כאילו פס, עליו או תעזרי במשור קטן, כאשר הוא נבקע זה נהיה קל נורא, אן אין משור אפשר עם פשוט עם פטיש, כאשר הוא נבקע, שוב להטיב, כדי שלא יווצר הרבה לכלכוך... מהקליפה. עכשיו לתת בעדינות מספר מכות כדי לחלק אותו לכמה חתיכות, ו... עכשיו להעזר בסכין לא חד, אחרת חוטפים חתכים ויותר גרוע, או במן מכשיר מכלי העבודה, שיש לו מן בליטה קשוחה, זה מעין מברג, אך עם עיקול, שאפשר להעזר בו, במקום סכין, למרות שאני הרבה פעמים נעזר בסכין, כאשר הכיוון שלוחצים הוא נגד הכיוון החד, כאשר יוצא הפנים, זה נהיה ממש קל, עוד אפשרות זה להשרות את זה במים זה אחר כך גם יוצא יותר קל, הלוואי והיתה שיטה שהיא יותר קלה... יש כזו, אבל זה רק בתעשיה,
איתי
באותו הנושא: