2 תשובות
זה לא אותו דבר, הם שני מאכלים שונים. סושי זה קוביות כאלה של רואז דביק מגולגל באצה (לפעמים האצה בפנים) ויש ירקות ו/או דגים בפנים. טובלים את הקוביות האלה ברוטב סויה/טריאקי/מיונז מיוחד (אני אישית מערבבת את כל הרטבים ביחד) וזה ממש מעדן! מאוד מאוד טעים וגם די בריא. נודלס הם איטריות שעשויות מביצים והם גם מוכנות ברוטב סויה וטריאקי (או רוטב פד-טאי), ובדר"כ מגישים אותם עם ירקות מאודים ובשר כלשהו ומכינים את הכל באותו רוטב במחבת שנקראת ווק. גם זה מאוד טעים! שני המאכלים הם יפניים ובדר"כ מגישים אותם באותם מסעדות. כמו כן, יש גם נודלס שמכינים מאיטריות אורז, גם באותה מתכונת ואותם רכיבים, רק שהאיטריות דקות ודלות קלוריות (גם טעים מאוד)
שואל השאלה:
אה תודה רבה!
אה תודה רבה!
אנונימי
באותו הנושא: