3 תשובות
שופך את זה לסיר, סוגר את זה (ושם מגבת מטבח, כאילו כדי להחזיק את הסיר טוב ושלא יקפוץ המכסה), ושומע שזה קופץ וזהו מוכן.
את שם שמן בסיר, תשים כמה כפות שמן ( 3 בערך ), תשים גם 25 גרם חמאה, ואז תוסיף חצי כוס פופקורן. תחמם, אז תשמע צלילים שמראים שהם מוכנים ותחכה שהם יפסקו.
מחמם את הסיר ואז שופך 2 כפות שמ מחכה שהשמן יתחמם ומוסיף את הפוקפורן סוגר את הסיר מחכה עד שתספור שלוש שניות ואין פוק אז הפוקפורן מוכן..
בתאבון!
בתאבון!