תשובה אחת
סופלה שוקולד פרווה טעים נורא:
מצרכים (ל-10 מנות):
300 גרם מרגרינה
320 גרם שוקולד מריר
170 גרם קמח לבן
8 ביצים
300 גרם סוכר
אופן הכנה:
•מערבבים בקערה את הביצים עם הסוכר.
•ממיסים בסיר על אש נמוכה את השוקולד עם המרגרינה.
•מוסיפים לסיר באיטיות את הקמח ומערבבים היטב.
•מוסיפים לבלילה את תערובת הביצים והסוכר.
•מקררים את הבלילה במשך כ- 5 דקות לערך במקרר.
•מוציאים את התערובת מהמקרר ושופכים אותה לתוך תבניות עגולות או לקוקוטים אישיים חד פעמיים.
•אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות במשך 15 דקות.
ובתאבון!
מצרכים (ל-10 מנות):
300 גרם מרגרינה
320 גרם שוקולד מריר
170 גרם קמח לבן
8 ביצים
300 גרם סוכר
אופן הכנה:
•מערבבים בקערה את הביצים עם הסוכר.
•ממיסים בסיר על אש נמוכה את השוקולד עם המרגרינה.
•מוסיפים לסיר באיטיות את הקמח ומערבבים היטב.
•מוסיפים לבלילה את תערובת הביצים והסוכר.
•מקררים את הבלילה במשך כ- 5 דקות לערך במקרר.
•מוציאים את התערובת מהמקרר ושופכים אותה לתוך תבניות עגולות או לקוקוטים אישיים חד פעמיים.
•אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות במשך 15 דקות.
ובתאבון!
באותו הנושא: