4 תשובות
עוף או בשר קפוא מכילים קרח, ונוזלים קפואים.
תתיחסי אל העוף או הבשר כספוג עם מים קפואים. כאשר הנוזלים מפשירים, הבשר לא יכול להכיל את כל המים שהיו מלאים באוויר ועכשיו נדחסו.
כאשר מפלס הנוזלים מתפשט לצדדים, הנוזלים גולשים החוצה...
כי מקפיאים אותו אחרי שטיפה מהמליחה והוא לא מספיק עדיין לפני ההקפאה להוציא את כל הנוזלים והמי שטיפה ואחרי ההפשרה הם יוצאים.
שואל השאלה:
השאלה היא דווקא על כך שהמיץ של הבשר חודר את השקית. האם זה בגלל שהמיץ חומצי וממיס את השקית?
משהו פה לא ברור לי
אנונימי
עדיף להוציא את השקית לפני תחילת ההפשרה..
העוף באמת תמיד מוציא מיץ, בגלל הקרח והמים שהצטברו בו בזמן שהיה בהקפאה.
ההפשרה גם מחממת את השקית ויכולה להמיס אותה אז יותר בריא להפשיר את העוף בלי השקית.