8 תשובות
אני אוהב את זה:) כל אחד והטעם שלו, חחח תנסי, אם לא תאהבי אז לאp:
שינוי משמעותי.. לא חושב, שניהם טעימים ליxd
מייד אחרי שסיימת לצלות את הסטייק, בשניה שהסרת מהאש, וכיבית את האש (שלא יישרף) זרוק קוביית חמאה למחבת, תמיס בתוך מה שנשאר מהסטיק, תאסוף יפה את כל החום הטעים שהסטיק השאיר, מומס בחמאה, ושפוך על הסטיק בצלחת ההגשה. מעולה! והכי חשוב, דיאטתי לאללה..
זה גועל נפש
ועלול לגרום לאלרגיה חריפה לאנשים מסויימים
לא מתאים לאדם חכם כמוך לאכול כאלו דברים זה בשר בחלב
אנונימי
שואל השאלה:
אדם כמוך? אתה יודע מי אני?
אנונימי
הסיכוי היחיד לתגובה לא טובה היא במקרה של רגישות ללקטוז. מי שרגיש ללקטוז יגיב רע גם ליוגורט או מילקי, לא צריך סטיק בחמאה בשביל זה...
בעיקרון דברים שמטוגנים על חמאה תמיד טעימים יותר בארץ זה לא ככך נפוץ בגלל הכשרות...
שאלת אם אני יודע מי אתה אז התשובה היא
שמדבריך ניכר שאתה אדם חכם נבון ושקול
ולא מתאים לך לעשות מעשים פזיזים מהסוג הזה
תודה שזכיתי להכיר אותך
אנונימי