2 תשובות
לא הוא יכול לנוזל ולגרום להצתה
אנונימי
זה טבעי הסדקים.
כאן ציטוט מאתר שמסביר
"סיר החרס מתאים לבישול על להבת אש או על הפלטה הגדולה בתנור החשמלי.

מומלץ להשתמש בחום בינוני, נא לשים לב שהסיר אינו מתאים לתנור עם כיריים מקרמיקה.

אופן השימוש:

הניחו בסיר תומס תפוחי אדמה נקיים בגודל בינוני, בלי מים, שמן או מרגרינה - כלומר יבשים לגמרי.
בשלו במשך 60 דקות כשהסיר מלא עד חציו. יש להפוך את תפוחי האדמה מספר פעמים בעת האפיה.
בשום אופן לא להביא את הסיר במגע עם מים. אסור לשטוף את הסיר לאחר השימוש ולא להטביע אותו במיםלפני השימוש.
ככל שמשתמשים יותר בסיר טעמם של תפוחי האדמה נעשה טוב יותר.
יתכן שיתהוו סדקים בתחתית הסיר. זוהי תכונה טבעית של החומר, ולא תהיה לזה השפעה על אורך חיי הסיראו תפקודו."

- see more at: http://www.kleibait.com/?page=product&id=7#sthash.xjfbvs6s.dpuf