7 תשובות
שריר קידמי
שואל השאלה:
אין שם כזה
אנונימי
מוזה, שריר הזרוע, זה מתאים לבישול ארוך, למרק?
שואל השאלה:
טשולנט
אנונימי
בשר מס 8 זה שריר והוא מתאים לחמין.. ואם את קונה קפוא אז תקני של ארץ ייצור ארגנטינה או אורגואי.
שואל השאלה:
למה לקנות ארגנטינה או אורוגוואי?
אנונימי
הטרי הוא שחיטה מהארץ והקפוא הוא מחו"ל ובגלל זה ההבדל במחירים בניהם הוא בדיוק כפול לרעת הטרי..
90% מהבשר הקפוא שמגיע מחו"ל הוא מגיע מ4 מדינות והן ארגנטינה, אורגוואי, פראגוואי, וברזיל, ב2 הראשונות שציינתי איכות וזן הבהמה הם מעולים יותר ותוסיף את זה שארגנטינה ואורגוואי הן מדינות מישוריות אז הבהמות פחות מתאמצות במרעה וברזיל ופראגוואי הן מדינות הרריות יותר והבהמות יותר מתאמצות אז הבשר שלהן נהיה יותר קשה ושרירי.
באותו הנושא: