2 תשובות
שמים בסיר 1/3 כוס שמן זית

מטגנים בו 3-4 את שיני שום מרוסקות

מוסיפים 5-6 עגבניות חתוכות לקוביות, או קופסה עגבניות משומרות מרוסקות

מוסיפים מלח, 1/2 כפית סוכר וכפית אורגנו

מבשלים במשך כ-20 דקות. אם יש צורך, מוסיפים מים כדי שלא יהיה סמיך מדי

מצננים כ- 5 דקות לפני המריחה על הבצק


לשאלה השנייה:
כן, לדעתי יותר טעים מוצרלה:)




בתאבון:)
יאמיי פיצה *~* תשאיררי לי חתיככה... אני אישית יותר מעדיפה גבינת עמק ורוטב זה פשוט רסק קצת קטשופ אורגנו זעתר מים חמיים (מאוד קצת ).. ומערבבים:d (אם את רוצה ואוהבת תוסיפי תתבלין הזה שבא בפיצות מוכנות..
בהצלחחה xd