3 תשובות
אני יכול להסביר לך איך מטמפררים אם תרצה, ואתה יכול לעשות שוקולד מגורד בסכין או במגרדת בתור קישוט
אתה יכול למשל לקחת גליל כלשהו ולשים במקפיא שעה +.
אח"כ לזלף עליו את השוקולד וזה קופא ואתה מוציא מהגליל.
אפשר לקנות שקף מדבקות שמוכרים בחנויות מיוחדת לאפייה
ועל זה לזלף שוקולד ולהקפיא ואח"כ להוציא.
אח"כ לזלף עליו את השוקולד וזה קופא ואתה מוציא מהגליל.
אפשר לקנות שקף מדבקות שמוכרים בחנויות מיוחדת לאפייה
ועל זה לזלף שוקולד ולהקפיא ואח"כ להוציא.
עלה לי עוד רעיון.
קח נייר אפייה.
תזליף עליו את הקישוטים שאתה עושה.
תכניס למקפיא. זה יקפא מהר
ותוכל להוציא/לקלף ללא בעיות.
קח נייר אפייה.
תזליף עליו את הקישוטים שאתה עושה.
תכניס למקפיא. זה יקפא מהר
ותוכל להוציא/לקלף ללא בעיות.
באותו הנושא: