4 תשובות
שלום לך
, אם זה בריא מבחינה בריאותית או מבחינה דיאטנית?
אם את ממש מוטרדת מהעניין את יכולה להתייעץ טלפונית עם דיאטנית, בטוחה שהם יעזרו לך!
ועכשיו אני רעבה

אני מאד בעד היוגורט, מחקרים מהללים את הסידן ובכלל היתרונות התזונתיים, הפרוביוטיקה. מוזלי או גרנולה: לשים לב לאותיות הקטנות, בדר"כ הטעימים יותר גם מלאים בסוכר ומעובדים. עדיפות עליונה לשיבולת שועל או לגרנולה שמכינים לבד בבית. וכמובן לשים לב לכמות הקלוריות, בכוס יש כמות לא מבוטלת. כף-שתיים עם גביע יוגורט, עדיף.

שירה שלום.

גביע יוגורט ביו של כל חברה המייצרת דברי חלב הינו רכיב תזונה חיוני בכל תפריט יומי וכמעט לכל אדם, תוספת ליוגורט של גראנולה/מיזלי של 2 כפות לכל היותר מוסיפה פחמימות מורכבות וסיבים תזונתיים, אך קחי בחשבון את כמות הסיבים של הגראנולה/מיזלי על מנת שלא תעברי את כמות הסיבים היומית ליום שהיא בין 30-35 גר' בלבד.


בברכה
אילנה רפלוביץ
תזונאית
052-2215901
אילנה רפלוביץ תזונאית טבעית הוליסטית

לשירה.

במבט שני על שאלתך. שמתי לב שאת אוכלת כוס גראנולה/יוגורט עם גביע יוגורט, אז לידיעתך כמות זו היא גדולה מידי ועלולה ליצור במערכת העיכול שלך "פקק" דיתבטא בכאבי בטן, בחילות, כאבי ראש, עצירות ואי נוחות כללית במערכת העיכול. איכלי במידה כמו שיעצתי לך בתשובתי הראשונה. אל תשכחי לשתות מספיק מים.


בברכה
אילנה רפלוביץ
תזונאית
אילנה רפלוביץ תזונאית הוליסטית