7 תשובות
כי בתוך הנקניקיה יש חומרים משמרים צבעי מאכל ועוד חומרים שממש לא בראים לגוף שלנו וגם יש נקנקיות שלדעתי אחוז הבשר שם קטן יחסית לכול שאר החומרים שבתוך הנקניקיה !
לילוש
בריא פחות, עשוי מבשר טחון ומעובד בתוספת תבלינים, והעטיפה עשויה ממעי בעל חיים או מחומר סינתטי. נשמע לא טוב. עדיפות לחלבון איכותי יותר. מצרפת מויקיפדיה.
כי זה עשוי מחלקי בשר נחותים ומלא חומר משמר ותבלינים.
דני
מצרפת סרטון (באנגלית) המתאר כיצד מייצרים נקניקיות.
גם עבור מי שלא שולט באנגלית- הסרט מדבר בעד עצמו..
שואל השאלה:
היי שלי
אחרי שראיתי את הסירטון לא בא לי לאכול יותר נקניקיות אף פעם
איכס......
בקשר לנקניק לפחות זה יותר נקי ובריא? מקווה שכן
דרך אגב נקניקים (כמו סלמי לדוגמא) אמנם טעימים אבל זה הבשר הכי גרוע שיכול להיות טוחנים אותו מבקר ומכל בשר שבא ליד וכל הנקודות הלבנות שרואים בפנים זה סחוס או עצמות..
בתיאבון!

כיפה אדומה שלום.

הנקניקיות בחלקן טעימות ועשויות מבשר עוף נטו, וללא חומרים זרים כמו צבעי מאכל וכו'. אך בכדי לקנות נקניקיות כאלה עליך לודא שהן אכן כאלה (ויש), באשר לרוב הנקניקיות אכן הן מכילות חומרים שונים העלולים להזיק לגוף וזהו מזון מהיר ומעובד, כמו כן תכולת השומן בנקניקיות ונקניקים שאינם פסטרמה הוא גבוה וכמוהו גם הכולסטרול. כ- 60 מ"ג ל-100 ג"ר המוצר. אם הינך אוהבת נקניקיות איכלי את האיכותיות ביותר מהמבחר המוצע בשוק ומידי פעם.. לא יקרה לך שום דבר.

בברכה
אילנה רפלוביץ
תזונאית
אילנה רפלוביץ תזונאית הוליסטית