התחברות
הרשמה
השפעת נוזלים חמים על מרקם העוגה - האם נוזלים חמים בעוגה ישפיעו על מרקם העוגה?
12 בפברואר 2015, 16:11
מאפים
עוגות
מטבח
אפייה
עוגה
מתכונים
תשובה אחת
תלוי איזה עוגה, אבל ברמת העיקרון - כן.
א
איתמר בן דוד
באותו הנושא:
אתם שופכים את המרק במנה חמה או לא?
השפעת אבקת מרק על מרק בצל - שלום, אם ברצוני להכין מרק בצל ויש לי רק אבקת מרק בטעם עוף, אם אשתמש בה זה יהרוס את המרק?
מרק עוף בתחילת הצום - היי, אתם ממליצים על מרק עוף חם לפתוח איתו את הצום?
השפעת הצטברות נוזלים על מראה חיצוני - יכול להיות שבגלל הצטברות נוזלים בגוף אני נראת גדולה יותר?
השפעת מים חמים על הזדקנות העור - האם יש קשר בין רחיצה במים חמים להזדקנות העור?
איך להמיס שוקולד מריר/פרה ולעשות אותו חם וטעים כזה ונוזלי?
השפעת לעיסת מסטיק על הנוזלים בגוף - האם לעיסת מסטיק מעלה את הנוזלים בגוף?
אפשר להכין מרק רק עם מים חמים וכף אבקת מרק עוף?
האם יש לק רגיל (לא ג'ל) במרקם של ג'ל? הכוונה לא נוזלי
מנה חמה אוכלים עם המים החמים כמרק או בלי המים החמים כנודלס?
מתי מוציאים את העוגה מהתבנית (אם רוצים להעביר אותה לתבנית אחרת.) כשהיא חמה או שהיא קרה?