תשובה אחת
חבילת פסטה -מבשלים בדיוק לפי ההוראות שעל האריזה.
5 סלקים בגודל בינוני, לבשל עד לריכוך. (לקיצור זמן, רצוי בסיר לחץ).
ההכנה:
מערבלים את הסלקים המבושלים במעבד -המזון עד לקבל מחית,
מוסיפים למחית הסלק:
2 -3 שיני שום כתוש,
מיץ לימון
כף-שמן זית,
מלח פי הטעם, מעבירים לקערה גדולה.
מוסיפים למחית הסלק -1/3 כוס מתוך מי-בישול של הספגטי, ולערבב.
לבסוף, מסננים את כול הספגטי המבושל,
ומוסיפים אותו לקערת הסלק, מוסיפים 3 כפות שמן זית, ומערבבים.
טועמים ומשפרים טעם, בהוספת מלח לפי טעמכם,
מעט פלפל, ועוד שן -שום כתושה ואפשר נגיעות שמנת.
5 סלקים בגודל בינוני, לבשל עד לריכוך. (לקיצור זמן, רצוי בסיר לחץ).
ההכנה:
מערבלים את הסלקים המבושלים במעבד -המזון עד לקבל מחית,
מוסיפים למחית הסלק:
2 -3 שיני שום כתוש,
מיץ לימון
כף-שמן זית,
מלח פי הטעם, מעבירים לקערה גדולה.
מוסיפים למחית הסלק -1/3 כוס מתוך מי-בישול של הספגטי, ולערבב.
לבסוף, מסננים את כול הספגטי המבושל,
ומוסיפים אותו לקערת הסלק, מוסיפים 3 כפות שמן זית, ומערבבים.
טועמים ומשפרים טעם, בהוספת מלח לפי טעמכם,
מעט פלפל, ועוד שן -שום כתושה ואפשר נגיעות שמנת.
באותו הנושא: